Uitvoering 2023

Toneelvereniging Lust & IJver uit Rolde heeft ervoor gezorgd dat tijdens de twee uitvoeringen ruimt 300 mensen hebben genoten van amateurtoneel. “Wat heerlijk om weer eens, na al die Corona ellende, een avondje te kunnen lachen!”, was een veelgehoorde reactie op het stuk Charlie’s Angels. De spelers danken het publiek voor hun komst en hopen hen volgend jaar terug te zien!

Uit de schakel: https://www.schakel.info/nieuws/algemeen/58869/publiek-geniet-van-toneeloptreden-lust-ijver

Publiek geniet van toneeloptreden Lust&IJver

za 18 feb, 16:00  Voorlezen Algemeen

ROLDE – Toneelvereniging Lust&IJver uit Rolde heeft ervoor gezorgd dat tijdens de twee uitvoeringen ruim 300 mensen hebben genoten van amateurtoneel.

,,Wat heerlijk om weer eens, na al die corona-ellende, een avondje te kunnen lachen”, was een veelgehoorde reactie op het stuk Charlie’s Angels dat werd opgevoerd in Grandcafé Hofsteenge in Rolde. De bezoekers genoten van het stuk dat zich afspeelde in hotel de Heregracht in Amsterdam. In het hotel kwamen zeer uiteenlopende gasten, die ervoor zorgen dat er hilarische, maar ook spannende momenten te zien waren op het podium. ,,Hofsteenge ademde eindelijk weer eens toneel. Wij als spelers willen het publiek danken voor hun komst en hopen hen volgend jaar terug te zien”, aldus de spelers van de Rolder toneelvereniging die dit toneelseizoen 65 jaar bestaat.